Header Bakker Allard

Worstenbroodjes Waalwijk

Voor de lekkerste worstenbroodjes in de omgeving van Waalwijk ga je natuurlijk naar Bakker Allard. Wij zijn namelijk al sinds 1992 een ambachtelijke brood- en banketbakkerij en hebben een grote liefde en passie voor bakken. We maken altijd gebruik van de meest verse ingrediënten, zodat we jullie heerlijke lekkernijen kunnen bieden!

Heerlijke worstenbroodjes bij Bakker Allard in de buurt van Waalwijk

Je haalt onze heerlijke worstenbroodjes in onze bakkerij in Drunen, nabij Waalwijk. Wij maken hier gebruik van de beste grondstoffen en het zachtste varkensgehakt van de beste kwaliteit. Door deze te bereiden met onze passie en vakmanschap hebben wij het al twee keer tot de finale van de verkiezing van lekkerste Brabantse worstenbroodjeweten te schoppen! Onze worstenbroodjes zijn warm het lekkerst.

Worstenbroodjes duurzaam gemaakt

Naast dat wij de beste kwaliteit worstenbroodjes maken in onze bakkerij nabij Waalwijk, doen wij dit ook op een duurzame manier. Wij vinden het milieu namelijk ook erg belangrijk! We beperken ons afval zoveel mogelijk, gebruiken groene stroom en investeren in duurzame, energiebesparende apparatuur. Blijft er brood over? Dan voeren we daar dieren mee! Wil je meer weten, of heerlijke worstenbroodjes bestellen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0416 374435. Je kunt de worstenbroodjes en al onze andere lekkernijen ook gemakkelijk online bestellen. Dan kun je deze de dag erna op komen halen in onze ambachtelijke bakkerij.