Tineke

Zij was bij de vorige eigenaar al in dienst en werkt dus ruim 34 jaar in deze bakkerij! Tineke is onze banketbakker en bakt 5 dagen in de week de vlaaien. Ook helpt ze de broodbakkers met het maken van worstenbroodjes. Daarnaast zorgt Tineke voor al het ‘korstwerk’, zoals bladerdeegbodems, appelflappen en saucijzenbroodjes. Onze Herfstcake is ook de specialiteit van Tineke!

Header Bakker Allard

Paul

Werkt sinds 1994 als broodbakker bij ons. Paul werkt voornamelijk als deegmaker. Dit betekent dat hij alle ingrediënten afweegt en verantwoordelijk is voor het kneden en het laten rijzen van het deeg. Ook is hij een kei in het maken van worstenbroodjes, croissants en rozijnenbrood.

Header Bakker Allard

Samantha

Sinds de geboorte van haar zoon Jens nu bijna 2 jaar geleden werkt Samantha parttime. Vier dagen in de week maakt ze de prachtigste gebakjes en de heerlijkste vlaaien. Ook bedenkt ze nieuwe smaak combinaties en ontwikkelt zij regelmatig nieuwe producten. Soms zitten deze tijdelijk in ons assortiment, soms zijn het blijvertjes. Zoals de American Cookies en de cranberryrepen.

Header Bakker Allard

Joos

Als vriendje van onze zoon Teun loopt Joos al sinds zijn vierde jaar rond in de bakkerij. Vanaf zijn 16e verjaardag mocht hij eindelijk bij ons komen werken als zaterdaghulp. Deze zomer is hij geslaagd voor zijn bakkersopleiding niveau 4. Joos bakt ook veel thuis en doet regelmatig mee aan vakwedstrijden. Gelukkig mogen wij vaak proeven!

Header Bakker Allard

Allard

Bakker Allard zelf is natuurlijk van alle markten thuis. Hij kan goed delegeren en staat in de bakkerij het liefst aan de oven. Het oog van de meester bepaalt wanneer het brood genoeg is gerezen om de oven in te mogen. Met specialiteiten als desembrood, maar ook luxe broden zoals Kerststollen kan Allard zich helemaal uitleven!

Header Bakker Allard