Herfstcake. Het hele jaar door lekker

Dé specialiteit van Bakker Allard is de Herfstcake, een overheerlijke plaatcake met kaneelsuiker. Herfstcake smaakt verrukkelijk bij de koffie of thee en kan gemakkelijk in kleinere porties worden verdeeld… al wil je natuurlijk het liefst de hele cake in één keer opeten!

Herfstcake-bij-de-koffie-vlaai

Bestellen

Bestel nu Herfstcake of -vlaai op de bestelsite

Lees meer
Herfstcake-van-Bakker-Allard

Herfstcake, van knabbelstukjes tot luxe vlaai

Herfstcake, van knabbelstukjes tot luxe vlaai Het was in 1995 dat de Herfstcake een vaste plaats in ons assortiment kreeg. Van een handige traktatie is deze lekkernij inmiddels uitgegroeid tot een echte Drunense specialiteit. Naast de stukken plaatcake verkopen we ook zakjes Knabbbelstukjes. Die vallen als cadeau altijd in de smaak. En er is die verrukkelijke Herfstcake-bij-de-koffi evlaai. Op de zanddeegbodem is de Herfstcake meegebakken, gevuld met een royale laag cappuccino-bavarois en afgewerkt met een rand romige slagroom en stukjes Herfstcake. Om je vingers bij op te eten!

Lekkerste ding van Brabant!

In 2010 werd onze Herfstcake bekroond met de maximale score tijdens de wedstrijd ‘Het lekkerste ding van Brabant’ . “Super” schreef de jury over de Herfstcake, en daar zijn we natuurlijk best trots op!

Feestelijke traktatie

Je kinderfeestje wordt nog leuker met zeilbootjes van Herfstcake. Hiervoor snijd je een stuk Herfstcake diagonaal doormidden. Knip driehoekjes van gekleurd papier en rijg deze aan een satéprikker. Dit is het zeil en wordt in het midden van de Herfstcake geprikt. Prik nog een vlaggetje op de achterkant en klaar is je traktatie. Succes gegarandeerd!

Lekker als dessert

Maak eens een grand dessert met Herfstcake: Snijd smalle plakjes van de Herfstcake en leg op ieder bord 2 plakjes. Schep daarnaast een bolletje kaneel- of speculaasijs en een flinke toef slagroom. Decoreer met een beetje kaneel en smullen maar!

3 januari 2020

Gratis genieten!

Speciaal voor onze trouwe klanten hebben wij een kassabonnen-spaaractie. Bij €100,= aan gespaarde kassabonnen ontvang je een gratis lekkernij

Lees meer
27 december 2019

Cadeautje voor 2020

Dit cadeauboekje ligt voor je klaar in de winkel. Het staat boordevol voordeel voor de hele maand januari!

Lees meer
27 december 2019

Het gemak van online bestellen

Op elk moment van de dag brood of gebak bestellen, wanneer het jou uitkomt. Tot middernacht kun je nog bestellen voor de volgende dag! Via onze bestelsite bakkerallard.nl/webshop Of klik gewoon op de button Bestelsite en ontdek het gemak van online bestellen vanuit de luie stoel thuis!

Lees meer
Header Bakker Allard
24 augustus 2019

Herfstcake Quukskes

Ken jij onze Herfstcake® Quukskes al? Hetzelfde lekkere recept, maar dan als krokant gebakken koekjes. Heerlijk om te soppen en extra lang houdbaar! – als dat gaat lukken 😉

Lees meer
8 augustus 2019

Dikke plakken

Wij hebben een snijmachine waarmee wij extra dik kunnen snijden. Ideaal voor stokbrood, rozijnenbrood of gewoon omdat je brood zo lekker vindt… Dikke plakken van maar liefst 18mm: meer brood, minder beleg, meer smaak!

Lees meer
15 januari 2019

Mueslimix voor een ander ontbijt

Kom je ‘s ochtends moeilijk op gang en ontbijt je liever niet met brood? Probeer het eens met muesli.

Lees meer

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over Bakker Allard.

Lees al het nieuws

Facebook

Logo Herfstcake

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang wekelijks onze nieuwsbrief