Herfstcake. Het hele jaar door lekker

Dé specialiteit van Bakker Allard is de Herfstcake, een overheerlijke plaatcake met kaneelsuiker. Herfstcake smaakt verrukkelijk bij de koffie of thee en kan gemakkelijk in kleinere porties worden verdeeld… al wil je natuurlijk het liefst de hele cake in één keer opeten!

Herfstcake-bij-de-koffie-vlaai

Bestellen

Bestel nu Herfstcake of -vlaai op de bestelsite

Lees meer
Herfstcake-van-Bakker-Allard

Herfstcake, van knabbelstukjes tot luxe vlaai

Herfstcake, van knabbelstukjes tot luxe vlaai Het was in 1995 dat de Herfstcake een vaste plaats in ons assortiment kreeg. Van een handige traktatie is deze lekkernij inmiddels uitgegroeid tot een echte Drunense specialiteit. Naast de stukken plaatcake verkopen we ook zakjes Knabbbelstukjes. Die vallen als cadeau altijd in de smaak. En er is die verrukkelijke Herfstcake-bij-de-koffi evlaai. Op de zanddeegbodem is de Herfstcake meegebakken, gevuld met een royale laag cappuccino-bavarois en afgewerkt met een rand romige slagroom en stukjes Herfstcake. Om je vingers bij op te eten!

Lekkerste ding van Brabant!

In 2010 werd onze Herfstcake bekroond met de maximale score tijdens de wedstrijd ‘Het lekkerste ding van Brabant’ . “Super” schreef de jury over de Herfstcake, en daar zijn we natuurlijk best trots op!

Feestelijke traktatie

Je kinderfeestje wordt nog leuker met zeilbootjes van Herfstcake. Hiervoor snijd je een stuk Herfstcake diagonaal doormidden. Knip driehoekjes van gekleurd papier en rijg deze aan een satéprikker. Dit is het zeil en wordt in het midden van de Herfstcake geprikt. Prik nog een vlaggetje op de achterkant en klaar is je traktatie. Succes gegarandeerd!

Lekker als dessert

Maak eens een grand dessert met Herfstcake: Snijd smalle plakjes van de Herfstcake en leg op ieder bord 2 plakjes. Schep daarnaast een bolletje kaneel- of speculaasijs en een flinke toef slagroom. Decoreer met een beetje kaneel en smullen maar!

7 augustus 2018

Gratis genieten!

Speciaal voor onze trouwe klanten hebben wij een kassabonnen-spaaractie. Bij €100,= aan gespaarde kassabonnen ontvang je een gratis lekkernij. In de maand augustus is dit het Toppie taartje: een taartje van cakedeeg met meegebakken boterkruimels en bovenop een royale laag luchtige vruchtenbavarois. Ook heerlijk als dessert!

Lees meer
13 juli 2018

Gratis puzzelboekje voor elke klant

Wij wensen je een hele fijne zomer. Om je niet te vervelen, krijg je van ons een puzzelboekje cadeau, boordevol puzzels, sudoko’s, woordzoekers, weetjes en kleurplaten voor de kinderen. Bovendien vind je op de achterkant nog een tegoedbon voor een cadeautje na de vakantie. Haal snel een puzzelboekje in de winkel. 

Lees meer
7 juni 2018

Het gemak van online bestellen

Op elk moment van de dag brood of gebak bestellen, wanneer het u uitkomt. Tot middernacht kunt u nog bestellen voor de volgende dag! Via onze bestelsite bakkerallard.nl/webshop Of klik gewoon op de button Bestelsite en ontdek het gemak van online bestellen vanuit de luie stoel thuis!

Lees meer
15 maart 2018

Mueslimix voor een ander ontbijt

Kom je ‘s ochtends moeilijk op gang en ontbijt je liever niet met brood? Probeer het eens met muesli.

Lees meer
25 januari 2018

Lekkerste worstenbroodjes van Brabant?

Onze worstenbroodjes stonden in al diverse malen in de finale van het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje en ook dit jaar horen we weer bij de beste 10 . En daar zijn we best trots op! De halve finale vindt plaats in januari/februari 2018. Hiervoor worden de worstenbroodjes anoniem in de winkel gekocht. Drie finalisten gaan door […]

Lees meer
25 januari 2018

Allard’s Eigen Volkoren

Dit bijzondere brood is gemaakt van Drunense tarwe die is gezaaid en geoogst op Drunense grond. Allard‘s Eigen Volkoren is een puur product van eigen bodem. En daar zijn wij erg trots op. Er is veel liefde en tijd gestopt in Allard‘s Eigen Volkoren. De tarwe is zorgvuldig uitgekozen en na de oogst op ambachtelijke […]

Lees meer

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over Bakker Allard.

Lees al het nieuws

Facebook

Logo Herfstcake

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang wekelijks onze nieuwsbrief