Bakker Allard. Gebakken met liefde!

Bakker Allard is dé ambachtelijke brood- en banketbakkerij van Drunen. Bij ons kun je terecht voor heerlijke versgebakken broodspecialiteiten, vlaaien, gebak, worstenbroodjes en andere lekkernijen, die dagelijks vers worden gebakken in de bakkerij achter onze winkel.

Bakker Allard bestaat sinds 1992, toen Allard en Maureen Jacobs de bestaande bakkerij aan de Grotestraat 202 in Drunen overnamen. Zij veranderden de oude dorpsbakkerij in een moderne zaak, waar tot de dag van vandaag alles draait om de liefde voor brood en banketproducten, gemaakt van de allerbeste ingrediënten.

Ben je nieuwsgierig? Wij zien je graag in onze winkel! Je kunt ook op je gemak ons assortiment bekijken in onze bestelsite, waar je meteen je bestelling kunt doorgeven. Wil je je bestelling liever telefonisch doorgeven, of bij één van onze medewerkers in de winkel? Dat kan natuurlijk ook!

Duurzaam ondernemen

Bij Bakker Allard hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. Zo proberen wij ons afval zoveel mogelijk te beperken en te scheiden. Verse producten die overblijven verkopen wij via TooGoodToGo. Brood dat dan nog overblijft, wordt gebruikt om dieren te voederen. Bovendien maken wij al jaren gebruik van Groene Stroom en Groen Gas. Daarnaast investeren we in duurzame, energiebesparende apparatuur.

Pand-met-team

Plaatselijk inkopen

Een deel van de ingrediënten die wij gebruiken, kopen wij bij plaatselijke ondernemers in. De boerenmelk en boerenslagroom die wij gebruiken komt van Zuivelboerderij De Kern. Meerdere malen per week krijgen wij vers fruit van W.J. Geelen uit Elshout. Ook voor onderhoud, reparaties, ict, (brand) veiligheid, enz. werken wij zoveel mogelijk samen met plaatselijke collega-ondernemers. Zo ondersteunen we elkaar en blijven de lijntjes kort.