Specialiteiten

Herfstcake

Een heerlijke plaatcake met kaneelsuiker.

Bekijk Herfstcake

Limburgse vlaaien

Bekijk hieronder alle Limburgse vlaaien uit ons assortiment. Wil je onze producten online bestellen?

Bekijk Limburgse vlaaien

Luxe vlaaien

In dit overzicht vind je de meeste van onze luxe vlaaien. Wil je onze producten online bestellen?

Bekijk luxe vlaaien

Gebak

Al onze verrukkelijke gebakjes worden elke dag vers gemaakt. Van chocolade bollen tot vruchtenvlaaitjes en van nogatines tot luxe tompoezen.

Wil je onze producten online bestellen?

Taarten

Op bestelling maken wij ook heerlijke slagroomtaarten of andere taarten. Deze kunnen naar wens worden versierd met fruit. Voor een kinderverjaardag versieren wij de taart met snoepjes en vlaggetjes. Ook de naam van de jarige kan op de taart worden vermeld.

Verder kunnen wij elke taart maken met een foto van de jarige. Ook leuk voor een andere gelegenheid zoals geboorte, 25-jarige huwelijksdag of een ander jubileum.

Ook taarten met bedrijfslogo behoren tot de mogelijkheden. Voor advies neemt u contact met ons op via het contactformulier of telefonisch 0416-374435

 

Wil je onze taarten online bestellen?

Worstenbroodjes en hartige snacks

Voor de hartige trek hebben wij de heerlijkste hartige snacks.
Natuurlijk de bekende Brabantse worstenbroodjes. Sinds maart 2016 behoren deze tot het Nederlands cultureel immaterieel erfgoed. Deze hebben wij in twee smaken. Een heerlijk mals wit worstenbroodje met een zachte vulling van varkensgehakt. Daarnaast hebben wij het Giersbergs worstenbroodje. Dit is gemaakt van tarwedeeg met een wat grovere vulling van varkensgehakt.

Wil je onze worstenbroodjes online bestellen?
Worstenbroodjes-met-koffie

Appelflappen, Herfstcake en zoete lekkernijen

Zin in iets zoets, maar het hoeft geen gebak te zijn?

Wij hebben volop keus, van onze specialiteit Herfstcake tot de echte Brabantse appelflappen en van cake tot peperkoek. Voor een  overzicht van onze zoete lekkernijen, kijk op onze bestelsite.

Wil je onze appelflappen online bestellen?

Brood

Van wit tot bruin, volkoren en meergranen. Van sesam tot zonnepitten en van Spelt tot rozijnenbrood; bij ons vind je de heerlijkste broodsoorten! Wil je ons volledige assortiment bekijken en onze producten online bestellen?

Wij hebben een snijmachine waarmee wij extra dik kunnen snijden. Ideaal voor stokbrood, rozijnenbrood of gewoon omdat je brood zo lekker vindt…

Dikke plakken van maar liefst 18mm: meer brood, minder beleg, meer smaak!

Wil je ons brood online bestellen?

Broodjes

Bij Bakker Allard ben je altijd aan het juiste adres voor de allerlekkerste broodjes en broodspecialiteiten, zoals eierkoeken, rozijnenbollen, meergranenbroodjes en croissants.
Alles wordt elke dag vers gebakken in eigen bakkerij.

 

Wil je ons volledige assortiment bekijken en onze producten online bestellen?

Cadeaubon

Wil je iemand bedanken of verrassen? Geef eens een cadeaubon van Bakker Allard! Je bepaalt zelf het bedrag.

Wil je meer informatie of wil je een cadeaubon aanschaffen? Bel even (0416 374435), zodat de cadeaubon in het gewenste bedrag voor je klaar ligt.

Je kunt de cadeaubon ook online bestellen.