Header Bakker Allard

Worstenbroodjes Vlijmen

Haal de lekkerste Brabantse worstenbroodjes bij Bakker Allard nabij Vlijmen! Je vindt Bakker Allard in Drunen, dicht in de buurt van Vlijmen. Al sinds 1992 voorzien wij de hele omgeving van heerlijke lekkernijen van een uitstekende kwaliteit. Wij hebben namelijk een passie voor bakken en maken altijd gebruik van de meest verse ingrediënten.

Warme worstenbroodjes van Bakker Allard in de buurt van Vlijmen

Heerlijke, ambachtelijke warme worstenbroodjes vind je bij Bakker Allard in de buurt van Vlijmen. Onze worstenbroodjes worden namelijk gemaakt met de beste grondstoffen en heerlijk zacht varkensgehakt van de beste kwaliteit. Met veel liefde en vakmanschap toveren wij deze ingrediënten om tot heerlijke Brabantse worstenbroodjes. We hebben er zelfs twee keer mee in de finale gestaan van de verkiezing voor het lekkerste Brabantse worstenbroodje! Natuurlijk kun je bij ons terecht voor veel meer hartige snacks. Denk aan heerlijke saucijzenbroodjes of frikandellenbroodjes!

Worstenbroodjes als lunch of tussendoortje

Onze worstenbroodjes zijn al jaren nummer één van het assortiment van onze bakkerij nabij Vlijmen. Dat is niet gek, ze zijn namelijk altijd lekker! Als lunch, of gewoon als tussendoortje. Heb je wat te vieren? Of krijg je bezoek over de vloer? Een worstenbroodje bij de koffie is dan altijd een goede keuze. Vers en warm het lekkerst! Je kunt ze gemakkelijk online bestellen en de dag erna ophalen in onze bakkerij; zo ben je altijd verzekerd van worstenbroodjes. Je kunt ook telefonisch je bestelling plaatsen door te bellen naar 0416 374435.