Header Bakker Allard

Worstenbroodjes Nieuwkuijk

Bestel de lekkerste worstenbroodjes bij Bakker Allard in Drunen, nabij Nieuwkuijk. Wij hebben namelijk een grote passie voor het bakken van allerlei lekkernijen en maken altijd gebruik van de meest verse ingrediënten. Daarnaast vinden wij duurzaam ondernemen erg belangrijk. We maken gebruik van groene stroom, investeren in milieuvriendelijke machines en voeren overig brood aan dieren.

Bestel heerlijke ambachtelijke worstenbroodjes bij Bakker Allard nabij Nieuwkuijk

Je vindt de lekkerste worstenbroodjes in onze bakkerij nabij Nieuwkuijk. Al sinds 1992 is onze ambachtelijke brood- en banketbakkerij te vinden in Drunen. Wij combineren hier onze passie voor bakken met echt vakmanschap en maken bij het bakken van worstenbroodjes gebruik van de beste grondstoffen en varkensgehakt van de beste kwaliteit. We hebben dan ook al twee keer in de finale gestaan van de verkiezing van het lekkerste Brabantse worstenbroodje. Onze worstenbroodjes zijn natuurlijk vers en warm het lekkerst!

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Naast dat je in onze bakkerij nabij Nieuwkuijk terecht kunt voor de lekkerste Brabantse worstenbroodjes, hebben we een heel breed assortiment aan verschillende lekkernijen! Denk bijvoorbeeld aan verse Limburgse vlaaien, heerlijke slagroomtaarten of ambachtelijk brood. Je kunt bij ons gemakkelijk je favoriete lekkernijen online bestellen, zodat je deze de volgende dag in onze bakkerij kunt ophalen. Je kunt ook telefonisch je bestelling plaatsen door te bellen naar 0416 374435.

Werk je in Nieuwkuijk? Desgewenst kunnen wij de warme worstenbroodjes rond pauzetijd op jullie bedrijfskantoor bezorgen. Bij bestellingen onder €50,= vragen wij een kleine bijdrage in de bezorgkosten van € 4,00. Bij grotere bestellingen is het bezorgen geheel voor onze rekening.