Header Bakker Allard

Worstenbroodjes Haarsteeg

Heerlijke Brabantse worstenbroodjes haal je bij Bakker Allard in Drunen, nabij Haarsteeg. Al sinds 1992 vind je in Drunen onze moderne doch ambachtelijke brood- en banketbakkerij waar we met veel liefde en passie verschillende lekkernijen bakken. We maken altijd gebruik van de meest verse ingrediënten bij het bakken van onze taarten, vlaaien, appelflappen, worstenbroodjes en nog veel meer. Kom langs in onze bakkerij of bekijk ons hele assortiment op de website.

De lekkerste worstenbroodjes bij Bakker Allard nabij Haarsteeg

Je vindt de lekkerste worstenbroodjes bij Bakker Allard in Drunen, nabij Haarsteeg. De worstenbroodjes zijn al jaren een topper in ons assortiment. Je kunt het Brabantse worstenbroodje altijd eten als tussendoortje, maar het is ook lekker als lunch! Daarnaast hebben onze Brabantse worstenbroodjes al twee keer in de finale gestaan tijdens de verkiezing van het lekkerste Brabantse worstenbroodje. Dit is niet zo gek, gezien wij onze worstenbroodjes met veel liefde en passie bakken. Daarnaast maken wij gebruik van de beste grondstoffen en natuurlijk van varkensgehakt van de beste kwaliteit. Met ons vakmanschap maken wij daar de lekkerste worstenbroodjes van.

Worstenbroodjes trakteren

Worstenbroodjes zijn ook een goede traktatie voor als je bijvoorbeeld jarig bent! Je kunt de worstenbroodjes gemakkelijk online bestellen en de volgende dag af komen halen in onze bakkerij nabij Haarsteeg. Vers en warm het lekkerst! Moet je al vroeg de deur uit? Dan is het in overleg ook mogelijk om de worstenbroodjes vóór openingstijd al op te komen halen. Je kunt ook telefonisch je bestelling plaatsen door te bellen naar 0416 374435.