Header Bakker Allard

Worstenbroodjes Drunen

De lekkerste worstenbroodjes vind je bij Bakker Allard in Drunen! Een heerlijk worstenbroodje valt altijd in de smaak. Lekker als tussendoortje of als lunch. Het is al jaren een topper in ons assortiment! Sinds maart 2016 hoort het Brabantse worstenbroodje dan ook tot het Nederlands Cultureel Erfgoed, en dat is niet voor niets. De échte Brabantse worstenbroodjes koop je bij Bakker Allard in Drunen!

De lekkerste worstenbroodjes vind je bij Bakker Allard in Drunen

Ben je benieuwd naar de smaak van één van de lekkerste worstenbroodjes van Brabant, kom dan naar Bakker Allard in Drunen. Wij maken namelijk gebruik van de beste grondstoffen en gehakt van alleen de beste kwaliteit. Dit combineren wij met onze passie en liefde voor bakken en zo maken wij er op ambachtelijke wijze de lekkerste worstenbroodjes van. Wij hebben niet voor niets twee keer in de finale gestaan van de verkiezingen van het lekkerste Brabantse worstenbroodje!

Giersbergse worstenbroodjes

Naast de lekkerste Brabantse worstenbroodjes, vind je bij onze bakkerij in Drunen ook Giersbergse worstenbroodjes. Deze zijn gemaakt van tarwedeeg en hebben een grovere gehaktvulling dan de Brabantse worstenbroodjes. Je kunt de Giersbergse en Brabantse worstenbroodjes, maar ook onze vlaaien, taarten, brood en gebak gemakkelijk online bestellen! Dan kun je je bestelling de dag erna al op komen halen in onze bakkerij. Het is natuurlijk ook mogelijk om telefonisch een bestelling te plaatsen door te bellen naar 0416 374435.

Werkt je in Drunen? Desgewenst kunnen wij de warme worstenbroodjes rond pauzetijd op het bedrijf bezorgen. Bij bestellingen onder €50,= vragen wij een kleine bijdrage in de bezorgkosten van  € 4,00. Bij grotere bestellingen is het bezorgen geheel voor onze rekening.