Header Bakker Allard

Vlaaien Waalwijk

Bestel de lekkerste vlaaien bij Bakker Allard nabij Waalwijk! Je vindt onze ambachtelijke brood- en banketbakkerij al sinds 1992 in Drunen, vlakbij Waalwijk. Je kunt bij ons terecht voor een erg breed aanbod aan verschillende lekkernijen. Denk niet alleen aan vlaaien, maar ook aan slagroomtaarten, appelflappen, gebakjes, muffins en eierkoeken. Ook voor het lekkerste brood en  broodjes kun je bij ons terecht.

De beste vlaaien vind je bij Bakker Allard nabij Waalwijk

Proef de lekkerste vlaaien zelf bij Bakker Allard in de buurt van Waalwijk! Wij bakken al onze lekkernijen namelijk met veel liefde en passie, en gebruiken alleen de meest verse ingrediënten. Dat proef je natuurlijk terug in onze heerlijke vlaaien. Kies voor traditionele Limburgse vlaaien met kruimels of raster met een heerlijke appel-, room-, kersen- of abrikozenvulling. Daarnaast kun je bij ons ook kiezen voor echte luxe vlaaien. Denk hierbij aan een advocaatvlaai met banketbakkersroom of onze klassieke Bulgaarse kersenvlaai met kersen, kersenslagroom, slagroom-rozetten en schuimkruimels bovenop. Al jaren is deze heerlijke vlaai onze nummer 1 vlaai! Benieuwd naar de rest van ons assortiment aan luxe vlaaien? Bekijk dan eens onze website of kom langs in onze bakkerij!

Telefonisch bestellen

Wil je er zeker van zijn dat we jouw favoriete vlaai in huis hebben? Dan kun je het beste telefonisch contact met ons opnemen om een bestelling te plaatsen. Dit kun je doen door te bellen naar 0416 374435. Je kunt je favorieten vlaaien ook online bestellen, dan kun je deze de dag erna op komen halen bij onze bakkerij in de buurt van Waalwijk. In overleg is het ook mogelijk de vlaaien op te halen voor openingstijd.