Header Bakker Allard

Taart Waalwijk

Bestel een heerlijke taart bij Bakker Allard in Drunen, nabij Waalwijk. Bij ons ben je er namelijk van verzekerd dat de taart gemaakt is van de meest verse ingrediënten zoals verse slagroom en vers fruit. Onze taarten worden ambachtelijk gemaakt met liefde en passie voor bakken. En dat proef je!

Een heerlijke taart bestellen bij Bakker Allard nabij Waalwijk

Al sinds 1992 kun je bij ons in Drunen, nabij Waalwijk, terecht voor een heerlijke taart, maar ook voor luxe vlaaienworstenbroodjes, Herfstcake en bijvoorbeeld eierkoeken! Wij bieden je namelijk een uitgebreid assortiment met veel verschillende soorten lekkernijen. Wil je graag een heerlijke taart bij ons bestellen, dan kun je kiezen voor een slagroomtaart of een mokkataart. Het is natuurlijk ook mogelijk om een snitt te bestellen. De slagroom- of mokkataart maken we op bestelling. Geef altijd vóór middernacht je bestelling door, dan kun je deze de volgende dag op komen halen. Geef hierbij aan op welke manier je de taart versierd wilt hebben. Kies voor snoepjes, chocola of vers fruit. Het is ook mogelijk om een naam, logo of zelfs een foto op de taart te laten printen.

Een feestelijke klassieke slagroomtaart

Een slagroom taart is feestelijk en erg klassiek, en kun je gemakkelijk bestellen bij Bakker Allard in de buurt van Waalwijk. Dit kun je doen door telefonisch contact met ons op te nemen door te bellen naar 0416 374435, of door gemakkelijk online een bestelling te plaatsen! Moet je vroeg op pad en wil je op je werk trakteren in de omgeving van Waalwijk? Dan is het in overleg ook mogelijk om je bestelling vóór openingstijd op te komen halen.