Header Bakker Allard

Taart Vlijmen

Bestel een heerlijke taart bij Bakker Allard in de buurt van Vlijmen. Wij bieden je namelijk verschillende taarten die op diverse manieren te versieren zijn. Natuurlijk gebruiken we hiervoor altijd verse ingrediënten. Dit proef je natuurlijk terug in onze taarten, door onze passie voor bakken. Bestel dus een heerlijke taart in de buurt van Vlijmen bij Bakker Allard!

Haal morgen de taart in huis

Heb je wat te vieren? Is er een jarige of een jubileum? Dan is een klassieke taart een lekker cadeau! Je haalt een heerlijke slagroomtaart of mokka taart bij Bakker Allard in Drunen, nabij Vlijmen. Wij maken deze heerlijke taarten op bestelling; elke dag vers. We kunnen deze dan ook, omdat we ze op bestelling maken, geheel naar wens versieren. Hiervoor gebruiken we natuurlijk slagroom, maar ook vers fruit, snoepjes of vlaggetjes. Het is ook mogelijk om er een naam op te laten zetten, of zelfs een foto op de taart te laten printen. Zo is het natuurlijk ook mogelijk om een bedrijfslogo op de taart te laten drukken.

Bekijk ons assortiment

Naast dat je bij ons terecht kunt voor een heerlijke slagroomtaart of mokka taart in onze bakkerij nabij Vlijmen, kun je bij ons natuurlijk voor nog veel meer lekkernijen terecht. Kies voor heerlijke Luxe vlaaien of lekkere Brabantse worstenbroodjes! Allemaal gemakkelijk online te bestellen. Natuurlijk kun je je bestelling ook telefonisch doorgeven door te bellen naar 0416 374435. Dan kun je de volgende dag je bestelling al op komen halen!