Header Bakker Allard

Taart bestellen Waalwijk

Wil je graag een heerlijke taart bestellen in de omgeving van Waalwijk, ga dan naar Bakker Allard. Heb je iets te vieren? Of krijg je visite en wil je je gasten een heerlijk stuk taart aanbieden? Dan ben je bij Bakker Allard aan het juiste adres. Wij bakken namelijk taarten met veel passie en liefde, en dat proef je natuurlijk terug. Daarnaast gebruiken wij ook altijd verse ingrediënten!

Een heerlijke slagroom taart bestellen in de omgeving van Waalwijk

Je kunt bij Bakker Allard, in de omgeving van Waalwijk, een heerlijke taart bestellen! Wij maken onze taarten elke dag vers. Wil je er zeker van zijn dat je een taart in huis kunt halen? Dan kun je deze gemakkelijk bestellen en de volgende dag bij ons op komen halen. Je vindt Bakker Allard in Drunen, nabij Waalwijk. We hebben verschillende soorten taartenin ons assortiment:

  • Slagroomtaart
  • Mokka taart
  • Slagroom snitt
  • Mokka snitt
  • Groot assortiment luxe vlaaien

Wij kunnen de taarten naar wens versieren met bijvoorbeeld marsepein, snoepjes, vlaggetjes en fruit. Het is ook mogelijk om een foto of logo op de taart te laten printen. Leuk voor bijvoorbeeld een verjaardag, geboorte of jubileum!

Kies voor een heerlijke vlaai

Naast dat je bij ons een heerlijke taart kunt bestellen en afhalen bij onze bakkerij nabij Waalwijk, hebben we ook heerlijke vlaaien. Kies voor een lekkere kruimel- of rastervlaai, of voor een echte luxe vlaai. Je kunt deze ook gemakkelijk online bestellen, of telefonisch door te bellen naar 0416 374435.

Moet je vroeg op pad en wil je op je werk trakteren in de omgeving van Waalwijk? Dan is het in overleg ook mogelijk om je bestelling vóór openingstijd op te komen halen. Laat het ons weten door te bellen naar 0416 374435.