Header Bakker Allard

Luxe vlaaien Vlijmen

Voor luxe vlaaien in de omgeving van Vlijmen ga je natuurlijk naar Bakker Allard! Je vindt onze bakkerij namelijk in Drunen, nabij Vlijmen. Wij bakken de meest verse, lekkerste en luxe vlaaien. Je proeft onze liefde en passie voor bakken erin terug.

Luxe vlaaien van Bakker Allard in de omgeving van Vlijmen

Ben je op zoek naar heerlijke luxe vlaaien nabij Vlijmen? Kom dan naar Bakker Allard. Je bent bij ons welkom van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 07.00 tot 16.00 uur. Heb je de luxe vlaaien al eerder nodig, bijvoorbeeld voor een traktatie op het werk? Dan is het in overleg ook mogelijk om de luxe vlaaien al voor openingstijd op te komen halen. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende soorten luxe vlaaien:

  • Fruitvlaai: kies uit vlaai met peren, bosvruchten, appel citroen, appel kaneel;
  • Aardbeienvlaai: naar keuze op zand- of bladerdeegbodem, met Hollandse aardbeien
  • Bulgaarse kersen vlaai: luxe vlaai met kersenslagroom, schuimkruimels en slagroom rozetten;
  • Christoffel vlaai: met kersenvulling, chocolade slagroom en chocolade schaafsel;
  • Rijstevlaai: met rijstepap, slagroom en chocolade schaafsel;
  • Herfstcake-bij-de-koffie vlaai: een dunne bodem van zanddeeg, een laag Herfstcake, cappuccinobavarois en een royale rand slagroom;
  • Drunense Duinen vlaai: op een gistdeegbodem met bosbessen, Crème Suisse en victoriabeslag;
  • Advocaatvlaai: bodem van roomboter bladerdeeg, met banketbakkersroom, advocaat en slagroom.

Gemakkelijk online of telefonisch bestellen

Naast dat je bij ons gemakkelijk luxe vlaaien kunt bestellen en afhalen bij onze bakkerij nabij Vlijmen, kun je bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld traditionele Limburgse vlaaien en hartige snacks. Je kunt ervoor kiezen om deze online of telefonisch te bestellen. Moet je vroeg op pad en wil je op je werk trakteren in de omgeving van Vlijmen? Dan is het in overleg ook mogelijk om je bestelling vóór openingstijd op te komen halen. Je kunt je bestelling dan telefonisch doorgeven door te bellen naar 0416 374435.