Header Bakker Allard

Gebak Nieuwkuijk

Het lekkerste gebak haal je bij Bakker Allard in Drunen, nabij Nieuwkuijk. Wij gebruiken namelijk de meest verse ingrediënten en maken elke dag ons gebak vers. Wij hebben namelijk een passie voor bakken en doen dit met veel liefde. Je kunt in onze bakkerij terecht voor een breed assortiment aan niet alleen gebak, maar ook veel andere lekkernijen.

Het heerlijkste gebak bij Bakker Allard in de omgeving van Nieuwkuijk

Ben je op zoek naar een ambachtelijke bakker in de omgeving van Nieuwkuijk voor het lekkerste gebak? Ga dan naar Bakker Allard in Drunen. In 1992 namen wij een bestaande bakkerij over en veranderden deze in een moderne zaak waar de liefde voor bakken centraal staat. Daarnaast vinden wij duurzaam ondernemen erg belangrijk. We scheiden ons afval, gebruiken groene stroom, investeren in duurzame apparatuur en gebruiken het brood dat we over hebben voor het voederen van dieren. We zijn er dus niet alleen voor het lekkerste gebak, maar ook voor een betere leefomgeving.

Verschillende soorten gebak

Je kunt bij ons in de omgeving van Nieuwkuijk terecht voor verschillende soorten gebak. Kies bijvoorbeeld voor vruchten vlaaitjes, aardbeien vlaaitjes, tompoezen, soesjes met en zonder chocolade, chocolade bollen, petit four, nogatine gebakjes en slagroom gebakjes. Wel zin in iets zoets, maar niet in gebak? Kies dan voor onze andere heerlijke zoete lekkernijen zoals appelflappen, Herfstcake, muffins en eierkoeken. Allemaal gemakkelijk online te bestellen. Je kunt natuurlijk ook telefonisch het gebak bestellen door te bellen naar 0416 374435. Bij bestellingen boven de €50,- bezorgen wij gratis, voor kleinere bestellingen vragen wij een kleine bijdrage in de bezorgkosten van €4,-.