Header Bakker Allard

Bakker Waalwijk

Ben je op zoek naar een bakker in de omgeving van Waalwijk, kom dan naar Bakker Allard! Wij bakken al sinds 1992 de meest verse lekkernijen en broodsoorten in onze bakkerij in Drunen. Wij bereiden alles vers in onze bakkerij en doen dit met veel liefde en passie. En dat proef je natuurlijk terug. Kom dus voor heerlijke lekkernijen en vers brood naar Bakker Allard in de buurt van Waalwijk.

Bakker Allard: al sinds 1992 in de omgeving van Waalwijk

Je vindt Bakker Allard al sinds 1992 in Drunen, nabij Waalwijk. Dagelijks wordt alles vers in onze bakkerij gebakken. Je kunt bij ons terecht voor alles wat je bij een bakker verwacht en nog veel meer. Zo hebben we verschillende specialiteiten zoals Herfstcake en heerlijk knapperige notenmuesli. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor het beste brood. Zo hebben we natuurlijk wit en bruin brood, maar ook volkoren, meergranen en rozijnen brood. Ook hebben we verschillende broodjes: hard, zacht, of heerlijk stokbrood. Daarnaast kun je bij ons natuurlijk ook terecht voor:

  • Limburgse vlaaien met raster of kruimel
  • Gebakjes
  • Taarten
  • Luxe vlaaien
  • Worstenbroodjes, saucijzenbroodjes, frikandelbroodjes en meer hartige snacks
  • Appelflappen, eierkoeken, muffins en bolussen

Gemakkelijk een bestelling plaatsen

Je kunt bij ons gemakkelijk een bestelling plaatsen. Dan weet je zeker dat je deze de dag erna op kunt halen bij Bakker Allard, nabij Waalwijk. Je kunt online een bestelling plaatsen of telefonisch door te bellen naar 0416 374435. Moet je vroeg op pad en wil je op het werk trakteren in de omgeving van Waalwijk? Dan is het in overleg ook mogelijk om de bestelling vóór openingstijd op te komen halen. Je kunt je bestelling dan telefonisch doorgeven door te bellen naar 0416 374435.