Header Bakker Allard

Bakker Vlijmen

Als je op zoek bent naar een verse bakker van brood en verschillende lekkernijen in de omgeving van Vlijmen, ga dan naar Bakker Allard! Je vindt onze bakkerij in Drunen, in de nabije omgeving van Vlijmen. Wij bakken met grote passie en liefde, en dat proef je terug in al onze producten. Al sinds 1992 kun je bij ons terecht voor verse producten van een heerlijke kwaliteit.

Bakker Allard: gebak, taarten en nog veel meer bij de bakker nabij Vlijmen

Bij Bakker Allard in de omgeving van Vlijmen vind je een erg breed assortiment aan de meest verse lekkernijen. Zo kun je bij ons terecht voor echte specialiteiten zoals Herfstcake en notenmuesli. Heb je binnenkort een verjaardag te vieren? Kies dan voor een heerlijke Limburgse vlaai met ruitenraster of een kruimelvlaai met een vulling van kersen, appel, abrikoos of room. Of kies voor een heerlijke slagroom- of mokkataart! Hou je meer van hartige lekkernijen? We hebben ook worstenbroodjes, frikandellenbroodjes, kroketbroodjes, satébroodjes,  saucijzenbroodjes en nog veel meer. Voor de zoetekauw hebben we ook appelflappen, eierkoeken en bolussen.

Ook het lekkerste brood

Naast verschillende lekkernijen kun je bij ons ook terecht voor het beste brood. Kies voor wit, bruin, volkoren, meergranen, of lekker luxe met rozijnen. We hebben ook verschillende zachte en harde broodjes. Wil je er zeker van zijn dat we jouw favoriet in huis hebben? Dan kun je online een bestelling plaatsen. Moetje  vroeg op pad en wil je op het werk trakteren in de omgeving van Vlijmen? Dan is het in overleg ook mogelijk om de bestelling vóór openingstijd op te komen halen. Je kunt jouw bestelling dan telefonisch doorgeven door te bellen naar 0416 374435.