worstenbroodjes

Worstenbroodjes

Het Brabants worstenbroodje en de bijbehorende cultuur is sinds 2016 immaterieel erfgoed van Unesco.

worstenbroodjes

Bestellen

Bestel nu Brabantse Worstenbroodjes op de bestelsite.

Lees meer
Worstenbroodjes Brabants

Brabantse Worstenbroodje

Het Brabantse Worstenbroodje is al jarenlang een topper in ons assortiment. Niet zo gek, want het worstenbroodje is een typisch Brabants streekproduct dat van oorsprong vooral werd gegeten op Kerstavond en met carnaval. Tegenwoordig worden worstenbroodjes het hele jaar door gegeten. Als tussendoortje of bij de maaltijd. Altijd handig om in de vriezer op voorraad te hebben.

Ook lekker als traktatie

Worstenbroodjes zijn ook heel geschikt als traktatie op het werk. Wij bezorgen de worstenbroodjes zo warm uit de oven, met servetjes erbij. Uitdelen en smullen maar…

Finale bij Omroep Brabant

Wij zijn er trots op dat wij sinds  2015 bij de top  eindigen in de wedstrijd om het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje. Ook in 2019 stond Allard weer in de finale.  Ook onze leerling-bakkers vielen meerdere malen in de prijzen bij deze wedstrijd van Omroep Brabant.

9 september 2020

Het gemak van online bestellen

Op elk moment van de dag brood of gebak bestellen, wanneer het jou uitkomt. Tot middernacht kun je nog bestellen voor de volgende dag! Via onze bestelsite bakkerallard.nl/webshop Of klik gewoon op de button Bestelsite en ontdek het gemak van online bestellen vanuit de luie stoel thuis!

Lees meer
Header Bakker Allard
9 september 2020

Maatregelen coronavirus

Aangepaste maatregelen conform adviezen RIVM en uitbreiding van de bezorgtijden. We bezorgen tijdelijk ook ‘s middags. U dient vooraf te betalen via Ideal, om handcontact aan de deur te vermijden. Wij verzoeken u dan ook afstand te bewaren na het openen van de deur en bij het aannemen van de bestelling.

Lees meer
8 september 2020

Gratis genieten!

Speciaal voor onze trouwe klanten hebben wij een kassabonnen-spaaractie. Bij €100,= aan gespaarde kassabonnen ontvang je een gratis lekkernij

Lees meer
1 september 2020

Mueslimix voor een ander ontbijt

Kom je ‘s ochtends moeilijk op gang en ontbijt je liever niet met brood? Probeer het eens met muesli.

Lees meer
24 augustus 2020

Herfstcake Quukskes

Ken jij onze Herfstcake® Quukskes al? Hetzelfde lekkere recept, maar dan als krokant gebakken koekjes. Heerlijk om te soppen en extra lang houdbaar! – als dat gaat lukken 😉

Lees meer
8 juli 2020

Parkeerplaatsen

Heb jij ‘m al ontdekt? Onze nieuwe parkeerplaats met maar liefst 6 parkeervakken. Nooit meer zoeken naar een plekje in de straat. Gewoon om het hoekje parkeren, even bij de broodbakkers naar binnen gluren;) en dan over het wandelpad naar de winkel. Gemak dient de mens!

Lees meer

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over Bakker Allard.

Lees al het nieuws

Facebook

Logo Bakker Allard

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang wekelijks onze nieuwsbrief