worstenbroodjes

Worstenbroodjes

Het Brabants worstenbroodje en de bijbehorende cultuur is sinds 2016 immaterieel erfgoed van Unesco.

worstenbroodjes

Bestellen

Bestel nu het Brabantse Worstenbroodjes op de bestelsite.

Lees meer

Brabantse Worstenbroodje

Het Brabantse Worstenbroodje is al jarenlang een topper in ons assortiment. Niet zo gek, want het worstenbroodje is een typisch Brabants streekproduct dat van oorsprong vooral werd gegeten op Kerstavond en met carnaval. Tegenwoordig worden worstenbroodjes het hele jaar door gegeten. Als tussendoortje of bij de maaltijd. Altijd handig om in de vriezer op voorraad te hebben.

Ook lekker als traktatie

Worstenbroodjes zijn ook heel geschikt als traktatie op het werk. Wij bezorgen de worstenbroodjes zo warm uit de oven, met servetjes erbij. Uitdelen en smullen maar…

Finale bij Omroep Brabant

Wij zijn er trots op dat wij in 2015, 2017 en 2018 bij de top 10 eindigden in de wedstrijd om het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje. Ook onze leerling-bakkers vielen meerdere malen in de prijzen bij deze wedstrijd van Omroep Brabant.

7 augustus 2018

Gratis genieten!

Speciaal voor onze trouwe klanten hebben wij een kassabonnen-spaaractie. Bij €100,= aan gespaarde kassabonnen ontvang je een gratis lekkernij. In de maand augustus is dit het Toppie taartje: een taartje van cakedeeg met meegebakken boterkruimels en bovenop een royale laag luchtige vruchtenbavarois. Ook heerlijk als dessert!

Lees meer
13 juli 2018

Gratis puzzelboekje voor elke klant

Wij wensen je een hele fijne zomer. Om je niet te vervelen, krijg je van ons een puzzelboekje cadeau, boordevol puzzels, sudoko’s, woordzoekers, weetjes en kleurplaten voor de kinderen. Bovendien vind je op de achterkant nog een tegoedbon voor een cadeautje na de vakantie. Haal snel een puzzelboekje in de winkel. 

Lees meer
7 juni 2018

Het gemak van online bestellen

Op elk moment van de dag brood of gebak bestellen, wanneer het u uitkomt. Tot middernacht kunt u nog bestellen voor de volgende dag! Via onze bestelsite bakkerallard.nl/webshop Of klik gewoon op de button Bestelsite en ontdek het gemak van online bestellen vanuit de luie stoel thuis!

Lees meer
15 maart 2018

Mueslimix voor een ander ontbijt

Kom je ‘s ochtends moeilijk op gang en ontbijt je liever niet met brood? Probeer het eens met muesli.

Lees meer
25 januari 2018

Lekkerste worstenbroodjes van Brabant?

Onze worstenbroodjes stonden in al diverse malen in de finale van het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje en ook dit jaar horen we weer bij de beste 10 . En daar zijn we best trots op! De halve finale vindt plaats in januari/februari 2018. Hiervoor worden de worstenbroodjes anoniem in de winkel gekocht. Drie finalisten gaan door […]

Lees meer
25 januari 2018

Allard’s Eigen Volkoren

Dit bijzondere brood is gemaakt van Drunense tarwe die is gezaaid en geoogst op Drunense grond. Allard‘s Eigen Volkoren is een puur product van eigen bodem. En daar zijn wij erg trots op. Er is veel liefde en tijd gestopt in Allard‘s Eigen Volkoren. De tarwe is zorgvuldig uitgekozen en na de oogst op ambachtelijke […]

Lees meer

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over Bakker Allard.

Lees al het nieuws

Facebook

Logo Bakker Allard

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang wekelijks onze nieuwsbrief