worstenbroodjes

Worstenbroodjes

Het Brabants worstenbroodje en de bijbehorende cultuur is sinds 2016 immaterieel erfgoed van Unesco.

worstenbroodjes

Bestellen

Bestel nu Brabantse Worstenbroodjes op de bestelsite.

Lees meer
Worstenbroodjes Brabants

Brabantse Worstenbroodje

Het Brabantse Worstenbroodje is al jarenlang een topper in ons assortiment. Niet zo gek, want het worstenbroodje is een typisch Brabants streekproduct dat van oorsprong vooral werd gegeten op Kerstavond en met carnaval. Tegenwoordig worden worstenbroodjes het hele jaar door gegeten. Als tussendoortje of bij de maaltijd. Altijd handig om in de vriezer op voorraad te hebben.

Ook lekker als traktatie

Worstenbroodjes zijn ook heel geschikt als traktatie op het werk. Wij bezorgen de worstenbroodjes zo warm uit de oven, met servetjes erbij. Uitdelen en smullen maar…

Finale bij Omroep Brabant

Wij zijn er trots op dat wij sinds 2015 vrijwel jaarlijks bij de top  eindigen in de wedstrijd om het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje.   Ook onze leerling-bakkers vielen meerdere malen in de prijzen bij deze wedstrijd van Omroep Brabant. Ook in 2022 staat Allard weer in de finale.

Header Bakker Allard
17 november 2022

Gratis genieten!

Speciaal voor onze trouwe klanten hebben wij een kassabonnen-spaaractie. Bij 100 of 200 euro aan gespaarde kassabonnen ontvang je een gratis lekkernij

Lees meer
9 april 2021

Parkeerplaatsen

Heb jij ‘m al ontdekt? Onze nieuwe parkeerplaats met maar liefst 6 parkeervakken. Nooit meer zoeken naar een plekje in de straat. Gewoon om het hoekje parkeren, even bij de broodbakkers naar binnen gluren;) en dan over het wandelpad naar de winkel. Gemak dient de mens!

Lees meer
9 april 2021

Het gemak van online bestellen

Op elk moment van de dag brood of gebak bestellen, wanneer het jou uitkomt. Tot middernacht kun je nog bestellen voor de volgende dag! Via onze bestelsite bakkerallard.nl/webshop Of klik gewoon op de button Bestelsite en ontdek het gemak van online bestellen vanuit de luie stoel thuis!

Lees meer
8 april 2021

Mueslimix voor een ander ontbijt

Kom je ‘s ochtends moeilijk op gang en ontbijt je liever niet met brood? Probeer het eens met muesli.

Lees meer
6 april 2021

Dikke plakken

Wij hebben een snijmachine waarmee wij extra dik kunnen snijden. Ideaal voor stokbrood, rozijnenbrood of gewoon omdat je brood zo lekker vindt… Dikke plakken van maar liefst 18mm: meer brood, minder beleg, meer smaak!

Lees meer
24 augustus 2020

Herfstcake Quukskes

Ken jij onze Herfstcake® Quukskes al? Hetzelfde lekkere recept, maar dan als krokant gebakken koekjes. Heerlijk om te soppen en extra lang houdbaar! – als dat gaat lukken 😉

Lees meer

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over Bakker Allard.

Lees al het nieuws

Facebook

Logo Bakker Allard

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang wekelijks onze nieuwsbrief