Header Bakker Allard

Specialiteiten

Bij ons kan je een heerlijke aardbeienvlaai bestellen! Wij hebben een passie voor bakken en bakken alle taarten, vlaaien en broodjes met liefde: dat proef je. Al sinds 1992 bestaat onze bakkerij; we namen een bestaande bakkerij aan de Grotestraat in Drunen over en toverden deze om tot een moderne bakkerij waar alles draait om de liefde voor bakken, natuurlijk met de beste ingrediënten.

Proef het voorjaar met de heerlijke aardbeienvlaai van Bakker Allard

We hebben verschillende soorten vlaaien in ons assortiment. Denk aan verschillende Limburgse fruitvlaaien met ruit of kruimel zoals abrikozen, kersen, appel of room. Of kies voor een luxe vlaai zoals één met Bulgaarse kersen, appel kaneel, appel citroen, peren, bosvruchten of advocaat. Maar je proeft pas echt het voorjaar met onze overheerlijke aardbeienvlaai. Deze is belegd met de lekkerste en meest verse Hollandse aardbeien van onze groenteman. Met een krokante bodem van vers zand- of bladerdeeg en vers gekookte banketbakkersroom. De aardbeienvlaai wordt afgemaakt met een laagje vruchtengelei om de aardbeien vers te houden. Met een rand van amandelschaafsel met citroenrasp en suiker,is deze aardbeienvlaai helemaal af en proef je het voorjaar als je een hap neemt.

Kom naar onze winkel

Kom naar onze winkel in Drunen voor de lekkerste aardbeienvlaai! Je kunt de aardbeienvlaai bestellen via onze speciale bestelsite. Het is ook mogelijk om telefonisch onze heerlijke aardbeienvlaai te bestellen door te bellen naar 0416 374435. Wij bezorgen bestellingen in Drunen, Elshout en Nieuwkuijk.