Allard‘s Eigen Volkoren

Dit bijzondere brood is gemaakt van Drunense tarwe die is gezaaid en geoogst op Drunense grond.

Bestellen

Bestel nu Allard‘s Eigen Volkoren op de bestelsite

Lees meer
Allards Eigen Volkoren

Allard‘s Eigen Volkoren

Dit bijzondere brood zit sinds enkele jaren in ons assortimenet. Het is gemaakt van Drunense tarwe die is gezaaid en geoogst op Drunense grond. Allard’s Eigen Volkoren is dus een puur product van eigen bodem. Van de plek waar de tarwe is gegroeid tot aan het bakken: alles verwijst naar Drunen. En daar zijn wij erg trots op. Wij leggen jou graag uit hoe dit bijzondere brood tot stand kwam.

Liefde en tijd

Allard’s Eigen Volkoren begon als hobbyproject waar veel tijd en liefde in is gestoken. Uit twintig soorten tarwe kozen wij samen met een expert de beste volkorensoort. Langs het Halve Zolenpad lag een prachtig stuk land dat ideaal was om de tarwe in te zaaien. Boer Gerard Musters zag er wel brood in en stelde zijn land beschikbaar.

Allards Eigen Volkoren

Vaste plek in ons assortiment

Op 30 september 2016 overhandigden wij het eerste Allard’s Eigen Volkoren aan Leontien van Moorsel. Inmiddels is het volkorenbrood niet meer weg te denken uit onze schappen. Het is een speciale lekkernij voor de bewuste levensgenieter, gemaakt met veel liefde. In september 2017 kwam een nieuwe oogst Allard’s Eigen Volkoren op de planken. In juli 2018 is voor het 3e jaar een succesvolle oogst van Drunense tarwe van de akker gehaald. Wij hopen dat iedereen met volle teugen geniet van Allard’s Eigen Volkoren

Lekker en gezond

In Allard’s Eigen Volkoren zijn de hele graankorrels verwerkt. Deze krachtpatsers bevatten enorm veel voedingsvezels, vitamines en mineralen. Hierdoor draagt dit smakelijke volkorenbrood bij aan een goede spijsvertering en darmwerking. Door de vele vezels in het brood heb je bovendien minder snel honger. Een hap van Allard’s Eigen Volkoren betekent dus lekker en gezond genieten.

20 februari 2019

Lekkerste worstenbroodjes van Brabant?

Ook dit jaar staan we weer in de finale van het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje.

Lees meer
2 februari 2019

Gratis genieten!

Speciaal voor onze trouwe klanten hebben wij een kassabonnen-spaaractie. Bij €100,= aan gespaarde kassabonnen ontvang je een gratis lekkernij

Lees meer
15 januari 2019

Mueslimix voor een ander ontbijt

Kom je ‘s ochtends moeilijk op gang en ontbijt je liever niet met brood? Probeer het eens met muesli.

Lees meer
7 december 2018

Het gemak van online bestellen

Op elk moment van de dag brood of gebak bestellen, wanneer het u uitkomt. Tot middernacht kunt u nog bestellen voor de volgende dag! Via onze bestelsite bakkerallard.nl/webshop Of klik gewoon op de button Bestelsite en ontdek het gemak van online bestellen vanuit de luie stoel thuis!

Lees meer
7 september 2018

Allard’s Eigen Volkoren

Dit bijzondere brood is gemaakt van Drunense tarwe die is gezaaid en geoogst op Drunense grond. Allard‘s Eigen Volkoren is een puur product van eigen bodem. En daar zijn wij erg trots op. Er is veel liefde en tijd gestopt in Allard‘s Eigen Volkoren. De tarwe is zorgvuldig uitgekozen en na de oogst op ambachtelijke […]

Lees meer
25 januari 2018

Dikke plakken

Wij hebben een snijmachine waarmee wij extra dik kunnen snijden. Ideaal voor stokbrood, rozijnenbrood of gewoon omdat je brood zo lekker vindt… Dikke plakken van maar liefst 18mm: meer brood, minder beleg, meer smaak!

Lees meer

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over Bakker Allard.

Lees al het nieuws

Facebook

Logo Allard‘s Eigen Volkoren

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang wekelijks onze nieuwsbrief